Peutergroep

Peutergroep Rotterdam West

KindeRdam, voorheen Speelwijs en Maupetuus, verzorgd sinds de start van de school vijf ochtenden een peutergroep in Rotterdam op de locatie Vrijeschool Rotterdam-West.

Onze peutergroep is geopend tijdens schooluren, op alle ochtenden van 08.30 tot 12.15 uur. In de schoolvakanties zijn we gesloten.

U bent van harte welkom om eens te komen kijken op de Velsenluststraat 7 in Rotterdam

Wat doen we

Vanaf 08.30 uur zijn de peuters welkom. De dagindeling verloopt volgens een vast ritme, waarin tijd is om te spelen, binnen of buiten, met elkaar te eten, te zingen, te tekenen en naar een verhaal te luisteren. De seizoenen en jaarfeesten worden aansluitend op de belevingswereld van de peuters gevierd en vallen samen met die van de school.

Daarnaast maken wij op onze peutergroep gebruik van de antroposofische versie van het VVE-programma ‘Speelplezier’.

Voor meer informatie over inschrijvingen en contracten kunt u een email sturen naar klantadvies@kinderdam.nl of bel met het Centraal bureau KindeRdam afdeling klantadvies: 010 - 4430036

Ook kunt u voor algemene vragen terecht bij de juffies van de Peutergroep Vrijeschool Rotterdam West: 06 – 42395530 (tijdens openingstijden peutergroep).