Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang Vrijeschool Rotterdam West

Kinderopvangorganisatie KindeRdam, voorheen Speelwijs en Maupetuus, verzorgt intern de voorschoolse en naschoolse opvang. BSO KindeRdam beschikt in deze school over meerdere ruimten waar de kinderen worden opgevangen en buiten maken we gebruik van het schoolplein, de spoortuin of het grasveld aan het G.W. Burgerplein.

Daarnaast bieden wij op maandag, dinsdag en donderdag activiteiten aan in de educatieve tuin en hebben de kinderen op donderdag de mogelijkheid een yogales te volgen.

De BSO sluit aan op de schooltijden van de Vrijeschool Rotterdam-West en is open tot 19.00 uur. Op studiedagen van de school en tijdens vakanties zijn wij geopend van 07.00-19.00 uur.

Sinds kort verzorgen wij ook op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voorschoolse opvang van 7.00 - 8.30 uur. Bij voldoende animo is voorschoolse opvang ook mogelijk op vrijdag.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.kinderdam.nl

Ook kunt u telefonisch contact opnemen met de locatie: 06 -42 39 55 30 (tijdens openingstijden BSO)

Heeft u vragen over plaatsing, inschrijving of contracten? Dan kunt u contact opnemen met het centraal bureau KindeRdam afdeling klantadvies: 010 - 4430036